НАПОЈУВАЊЕ LCM-40DA,40W,123.5*81.5*23(LxWxH)mm, MEAN WELL

4.856 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-(180 -295) V AC,(254-392)V DC/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-40 W/(40-100) V DC/(1,02-0,35) A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ,KNX ТЕХНОЛОГИЈА;
СТАНДАРДИ-EN61558-2-16:2009+A1:2013;
ИЗВЕДБА-ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ, IP 20;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА,ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-123.581.523(LxWxH)mm.

1331560 Brand: