НАПОЈУВАЊЕ LPH-18-24,24V DC, 3A, 140X30X20(LxWxH)mm,IP67,MEAN WELL

Available in store

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((180 -264) V AC , (254 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-18W/24 V DC/0,75 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-LED EN 61347;
ИЗВЕДБА-ЗАЛИЕНО ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ,IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-2 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-140X30X22(LxWxH)mm.

1330211