НАПОЈУВАЊЕ RS-35-24,24V DC 1.5A, 99X82X36(LxWxH)mm,MEAN WELL

1.856 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((88 -264) V AC , (125 -373) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-35W/12 V DC/3 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1;
ИЗВЕДБА-РЕШЕТКАСТА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО, НА DIN ШИНА СО АДАПТЕР DRP03;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ- 99X82X368(LxWxH)mm.

1330021 Brand: