НАПОЈУВАЊЕ LRS-150-12,12V DC,12,5A, 159X97X30(LxWxH)mm,MEAN WELL

2.270 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((90-132,180-264) V AC , (240 -370) V DC)/1Ф; ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-150W/12 V DC/12,5 A DC; ДИМУВАЊЕ-НЕ; СТАНДАРДИ-EN 60335 IT AV EN/UL/IEC 62368-1; ИЗВЕДБА-РЕШЕТКАСТА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА; МОНТАЖА-СЛОБОДНО, НА DIN ШИНА СО АДАПТЕР DRP03; ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ, ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ; ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ; ДИМЕНЗИИ-159X97X30(LxWxH)mm.