НАПОЈУВАЊЕ HDR-15-12,12V DC, 1,25A, 17,5X90X54,5(LxWxH)mm,DIN ШИНА,MEAN WELL

1.562 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-15W/12 V DC/1,25 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-IT AV EN/UL/IEC 62368-1;
ИЗВЕДБА-МОДУЛАРНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-1 МОДУЛ(17,5X90X54,5 (LxWxH)mm).

1331000 Brand: