НАПОЈУВАЊЕ KNX-40E-1280,30 V DC, 72X90X57(LxWxH)mm,DIN ШИНА, MEAN WELL

16.638 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-(128 -264) V AC,(176-280)V DC/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-38.4 W/30 V DC/1280 mA DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ,KNX ТЕХНОЛОГИЈА;
СТАНДАРДИ-EN61558-2-16:2009+A1:2013;
ИЗВЕДБА-КОМПАКТНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-72X90X57(LxWxH)mm.

1331310 Brand: