НАПОЈУВАЊЕ NDR-240-24,24V DC, 10A, 63X125,2X113,5(LxWxH)mm,DIN ШИНА,MEAN WELL

6.693 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф; ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-240W/24 V DC/10 A DC; ДИМУВАЊЕ-НЕ; СТАНДАРДИ-ITE EN/UL/IEC 60950; ИЗВЕДБА-КОМПАКТНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА; МОНТАЖА- DIN ШИНА ; ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ; ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ; ДИМЕНЗИИ-63X125,2X102(LxWxH)mm.