НАПОЈУВАЊЕ NDR-75-24,24V DC, 3,2A, 32X125,2X102(LxWxH)mm,DIN ШИНА,MEAN WELL

3.526 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -264) V AC , (120 -370) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-75W/24 V DC/3,2 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-ITE EN/UL/IEC 60950;
ИЗВЕДБА-КОМПАКТНА,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- DIN ШИНА ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-32X125,2X102(LxWxH)mm.

1331101 Brand: