КАБЕЛ ПАПУЧА ОКАСТА ИЗОЛ. 4-6 Ф8,5 KYK-806, 1/50, 590033 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8,5;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-34/15mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 50 ПАР.

352115 Brand: