КАБЕЛ ПАПУЧА ОКАСТА ИЗОЛ. 4-6 Ф6,4 KYK-606, 1/100, 590032 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М6,4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-29,5/12mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352114 Brand: