КАБЕЛ ПАПУЧА ОКАСТА ИЗОЛ. 0.5-1.5 Ф4,4 KYK-401, 1/100, 590012 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-19,6/6,6mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352102 Brand: