ФАСТОНГ МАШКИ/ЖЕНСКИ ИЗОЛ. 1.5-2.5, KPB-2638, 1/100, 596020 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-18,5/6,3mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.