ФАСТОНГ МАШКИ/ЖЕНСКИ ИЗОЛ. 4-6 KPB-5638, 1/75, 596030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-23/6,3mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.