КАБЕЛ ПАПУЧА ОКАСТА ИЗОЛ. 1.5-2.5 Ф4,4 KYK-402, 1/100, 590021 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-22/8,5mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352107 Brand: