КАБЕЛ ПАПУЧА ОКАСТА ИЗОЛ. 0.5-1.5 Ф6,5 KYK-601, 1/100, 590014 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М6,5;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-27/11,9mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352104 Brand: