КАБЕЛ ПАПУЧА ОКАСТА ИЗОЛ. 4-6 Ф4,4 KYK-406, 1/100, 590030 – KLEMSAN

13 ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М4,4;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-26,6/9,5mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352112 Brand: