ФАСТОНГ МАШКИ/ЖЕНСКИ ИЗОЛ. 0.5-1.5, KPB-1638, 1/200, 596010 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-18,5/6,3mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 200 ПАР.