ФАСТОНГ МАШКИ ИЗОЛ. 4-6 KFE-5638, 1/100, 594030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-25/6,3mm;
БОЈА-ЖОЛТА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352325 Brand: