ФАСТОНГ МАШКИ ИЗОЛ. 0.5-1.5 KFE-1638, 1/100, 594012 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(0,5-1,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-20,7/6,3mm;
БОЈА-ЦРВЕНА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352322 Brand: