ФАСТОНГ МАШКИ ИЗОЛ. 1.5-2.5 KFE-2638, 1/100, 594021 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-21,3/6,3mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.

352324 Brand: