ФАСТОНГ ЖЕНСКИ ИЗОЛ. 4-6 KFD-5638, 1/100, 593030 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(4-6)mm2; ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-24.6/6,3mm; БОЈА-ЖОЛТА; ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 100 ПАР.