КАБЕЛ ПАПУЧА ИГЛИЧЕСТА ИЗОЛ. 1.5-2.5 KIK-1/2,5, 1/200, 592020 – KLEMSAN

ден

ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(1,5-2,5)mm2;
ВКУПНА ДОЛЖИНА/ШИРИНА-22/1,8mm;
БОЈА-ПЛАВА;
ПАКУВАЊЕ-ПЛАСТИЧНА КУТИЈА, 200 ПАР.

352281 Brand: