АНАЛОГНА АДРЕС. ПП ЦЕНТР. BSR-1001 1 ЈАМКА OLYMPIA

31.302 ден

BSR-1001 СЕ СОСТОИ ОД ЕДНА ЈАМКА НА КОЈА МОЖАТ
ДА СЕ ПОВРЗАТ 150 АДРЕСИБИЛНИ ЕДИНИЦИ
(ДЕТЕКТОРИ НА ЧАД, СИРЕНИ, ЈАВУВАЧИ НА ПОЖАР)

-220-240V AC, ДО 128 ЗОНИ, 4 ИЗЛЕЗИ ЗА КОНВЕНЦИОНАЛНИ
СИРЕНИ НА 24V,ПРОГРАМАБИЛНО ПОМОШНО РЕЛЕ, 8 ДОДАТНИ РЕЛЕИ

-ЗА НОРМАЛНА РАБОТА НА BSR-1001 ПОТРЕБНИ СЕ ДВЕ
ОЛОВНИ БАТЕРИИ ОД 7Ah, 9Ah,12Ah ИЛИ 15Ah, ВО
ЗАВИСНОСТ ОД БРОЈОТ НА ПРИКЛУЧЕНИТЕ УРЕДИ

-СИТЕ СВОЈСТВА И КАРАКТЕРИСТИКИ НА BSR-1001 СЕ
ВО СКЛАД СО ЕВРОПССИТЕ НОРМИ EN-54-2 И EN-54-4

230769 Brand: