АНАЛОГНА ПП ЦЕНТР. BSR-1634 4 ЗОНИ OLYMPIA

8.852 ден

BS-1634 E ПАНЕЛ ЗА ДЕТЕКЦИЈА НА ПОЖАР СО 4 ЗОНИ
СО 2 НЕЗАВИСНИ ИЗЛЕЗИ ЗА СИРЕНА, АЛАРМ, РЕЛЕ ЗА ДЕФЕКТ
И ПРОГРАМИБИЛНО РЕЛЕ
ЗА ПАНЕЛОТ СЕ ПОТРЕБНИ ДВЕ БАТЕРИИ А-920 (12V/2.6Ah).
СИТЕ ФУНКЦИИ СЕ СПОРЕД ЕВРОПСКИТЕ НОРМИ EN 54-2 и EN 54-4.
МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА УРЕДИ ПО ЗОНА: 20 KOM

230672 Brand: