АНАЛОГНА ПП ЦЕНТР. BSR-1636 6 ЗОНИ OLYMPIA

9.087 ден

BS-1636 E ПАНЕЛ ЗА ДЕТЕКЦИЈА НА ПОЖАР СО 6 ЗОНИ
СО 2 НЕЗАВИСНИ ИЗЛЕЗИ ЗА СИРЕНА, АЛАРМ, РЕЛЕ ЗА ДЕФЕКТ
И ПРОГРАМИБИЛНО ПОМОШНО РЕЛЕ
ЗА ПАНЕЛОТ СЕ ПОТРЕБНИ ДВЕ БАТЕРИИ А-920 (12V/2.6Ah).
СИТЕ ФУНКЦИИ СЕ СПОРЕД ЕВРОПСКИТЕ НОРМИ EN 54-2 и EN 54-4.

230674 Brand: