БАТЕРИЈА A-920 12V/2,6 Ah OLYMPIA

1.178 ден

ЗАПЕЧАТЕНА ОЛОВНА БАТЕРИЈА
ЗА УПОТРЕБА ВО АНАЛОГНА ЦЕНТРАЛА

230777 Brand:

Опис