МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 2П 7 ОТ. MOBLOCK 100A-7, MOREK

539 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-100 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-2P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-2×7;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.

107030 Brand: