МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 2P 11 ОТ. MOBLOCK MBA125A-11, MAB2125A18 MOREK

742 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-2P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-2×11;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2.

107031 Brand: