МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 2П 15 ОТ. MOBLOCK 125A-15, MOREK

811 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-2P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-2×15;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2.

107032 Brand: