ДИСТРИБУТИВЕН БЛОК 4X(2.5-25),MAG 25-2,ЗЕЛЕН,80A, MOREK

201 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-80 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; БРОЈ НА ОТВОРИ-4; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-25)mm2.