МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 4П 11 ОТ. MOBLOCK MAB125A-11, MOREK

1.309 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-2×11;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2.

107034 Brand: