МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 4П 15 ОТ. MOBLOCK 125A-15, MOREK

Available in store

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P; МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; БРОЈ НА ОТВОРИ-2×15; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2.