ДИСТРИБУТИВЕН БЛОК ЗА ФЛЕКС. БАКАР 1P/7 ИЗЛЕЗИ OJL 400ASF, MAB1404S10 – MOREK

3.770 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-425 A (Cu)/380 A (Al);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ВЛЕЗ-ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР (10x1x25)mm2;
ИЗЛЕЗИ-7-4x(2,5-35)+3x(6-50)mm2;
ШИРИНА-51,4mm.

107083 Brand: