ЧАУРА AL/CU 25-150mm2, 12KV, MSCL150A, 2xAL ШТРАФ -MSCL1502A00 – MOREK

855 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-12KV;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМУНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(25-150)mm2;
ТИП-СО ОТКИНУВАЧКИ ШТРАФОВИ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М16.