ЧАУРА ИЗОЛИРАНА МОДУЛАРНА, (1,5-6)mm2, MC06, MOREK

117 ден

МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ, ПОЛИКАРБОНАТ; НОМИНАЛНА СТРУЈА-24 А; НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V; СТАНДАРД-IEC/EN 60695-2-11; EN 60998-1:2004; EN 60998-2-1:2004; RoHS 2011/65/CE; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(1,5-6)mm2; ТИП-НА ШТРАФЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-ХАКСАГОНАЛЕН 1,5.

Опис

СЕРТИФИКАТ:
КАТАЛОГ: https://morek.eu/en/a/mc06-1-5-6mm%C2%B2-modular-terminal