ЧАУРА AL/CU 50-240mm2, 12KV, MSCL240A, 4xAL ШТРАФ – MOREK

1.462 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-12KV;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМУНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(50-240)mm2;
ТИП-СО ОТКИНУВАЧКИ ШТРАФОВИ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М18.