КАБЕЛ ПАПУЧА AL/CU 6-35mm2/10M, 12KV, MSLL35A, AL ШТРАФ – MOREK

550 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-12KV;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМУНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(6-35)mm2;
ТИП-СО ОТКИНУВАЧКИ ШТРАФ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10.