КАБЕЛ ПАПУЧА AL/CU 16-95mm2/M12, 12KV, MSLL95A, AL ШТРАФ – MOREK

813 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-12KV;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМУНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(16-95)mm2;
ТИП-СО ОТКИНУВАЧКИ ШТРАФОВИ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М12.