КАБЕЛ ПАПУЧА AL/CU 6-50mm2/10M, 12KV, MSLL50A, AL ШТРАФ – MOREK

722 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-12KV;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМУНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(6-50)mm2;
ТИП-СО ОТКИНУВАЧКИ ШТРАФ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10.