КАБЕЛ ПАПУЧА AL/CU 16-70mm2/M12, 12KV, MSLL70A, 2xAL ШТРАФ – MOREK

844 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-12KV;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМУНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(16-70)mm2;
ТИП-СО ОТКИНУВАЧКИ ШТРАФ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М12.