КАБЕЛ ПАПУЧА AL/CU 50-240mm2/M16, 12KV, MSLL240A, 2xAL ШТРАФ – MOREK

1.686 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-12KV;
НАМЕНЕТА ЗА-АЛУМУНИУМСКИ И БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(50-240)mm2;
ТИП-СО ОТКИНУВАЧКИ ШТРАФОВИ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М16.