ДИСТРИБУТИВЕН БЛОК 4X(2.5-25),MAG 25-2,СИВ,80A, MOREK

263 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-80 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-4;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-25)mm2.

107047 Brand: