ДИСТРИБУТИВЕН БЛОК 1P/6 ИЗЛЕЗИ OJL 200A, MAB1201S10 MOREK

1.409 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-200 A (Cu)/160 A (Al);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ВЛЕЗ-1x(10-70)mm2;
ИЗЛЕЗИ-6x(2,5-16)mm2;
ШИРИНА-32,4mm.

107080 Brand: