МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 4P 7 ОТ. MOBLOCK MAB100A-7, MAB4100A18 MOREK

969 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-100 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-2×7;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2.

107033 Brand: