МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 4P 14 ОТ. MOBLOCK MAB160A-14, MAB4161A18 – MOREK

3.116 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
БРОЈ НА ОТВОРИ-2×14;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-50)mm2.

107037 Brand: