МОДУЛАРНА БЛОК СОБИРНИЦА 4P 9 ОТ. MOBLOCK MAB160A-9, MAB4160A18 – MOREK

2.365 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P; МАТЕРИЈАЛ-МЕСИНГ; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; БРОЈ НА ОТВОРИ-2×9; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-50)mm2.