ДИСТРИБУТИВЕН БЛОК 1P/11 ИЗЛЕЗИ OJL 280A, MOREK

2.369 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-280 A (Cu)/250 A (Al);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ВЛЕЗ-1x(35-120)mm2;
ИЗЛЕЗИ-11-4x(2,5-10)+5x(2,5-16)+2x(6-35)mm2;
ШИРИНА-44,4mm.

107081 Brand: