ДИСТРИБУТИВЕН БЛОК 1P/7 ИЗЛЕЗИ OJL 400A, MAB1401S10 MOREK

2.993 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-425 A (Cu)/380 A (Al);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ВЛЕЗ-1x(95-240)mm2;
ИЗЛЕЗИ-7-4x(2,5-35)+3x(6-50)mm2;
ШИРИНА-51,4mm.

107082 Brand: