БАТЕРИЈА А-940 12V 12AH OLYMPIA

4.417 ден

ЗАПЕЧАТЕНА ОЛОВНА БАТЕРИЈА
ЗА УПОТРЕБА ВО АДРЕСИБИЛНА ЦЕНТРАЛА

230775 Brand:

Опис