ДЕТЕКТОР ЗА ЧАД ОПТИЧКИ СО ОСНОВА BS-655/A OLYMPIA

1.349 ден

РАБОТЕН НАПОН: 18-30V DC СТРУЈА: 150µA for 50 sec/5050µA ОСЕТЛИВОСТ: 0.120dB/m ЗА ВНАТРЕШНА УПОТРЕБА СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20 ПРОИЗВЕДЕНО ВО СКЛАД СО: EN 54-7 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-10 to 60 C РЕЛАТИВНА ВЛАЖНОСТ: ДО 95% НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ: 103X48 ТЕЖИНА:160 ГР ГАРАНЦИЈА:2 ГОДИНИ

230735 ,
Бренд: OLYMPIA
Brands